Oddevoldtränaren Jonas Rehnberg under söndagens pass på Rimnersvallen.
Oddevoldtränaren Jonas Rehnberg under söndagens pass på Rimnersvallen.

Jonas Rehnberg funderar på Oddevolds anfall

Oddevoldtränaren Jonas Rehnberg har i stort sett laget klart.

ANNONS
|

På söndagsförmiddagen gjorde Oddevold sitt sista träningspass innan matchen mot Utsikten. En dryg timme då taktiska detaljer slipades på Rimnersvallens B-plan.

Stora delar av en startelva kunde tolkas av övningarna.

Felix Pettersson ersätter troligen avstängde Mark Fezarit som högerback och Andreas Bergman går in till vänster om Alen Kasumovic och Robin Jansson. På mitten drillades Bragi Bergsson och Rickard Johansson tillsammans med Mido och Emil Niklasson på kanterna.

Det var i anfallet som det rullades på positionerna. Daniel Ahonen, Victor Edvardsen och Johan Patriksson bytte med varandra. Där har inte Jonas Rehnberg helt klart för sig hur han ska formera sitt lag.

ANNONS

– Johan, Victor och Danne konkurrerar och sedan har vi Daniel Krezic som kommer in och är tillgänglig, säger han.

I veckan som gått har Oddevold tagit sig vidare till DM-semifinal efter en 1–0-seger mot division 4-laget Ödsmål. Den matchen gav inga större svar till tränare Rehnberg.

– Vi gör vårt jobb men inte mer än så, vi kan begära en högre kvalitet än vad vi visade upp. Det är tätt matchande och det gäller att komma upp i nivå när det krävs som mest. Det är skillnad på motstånd, säger han och syftar på måndagens match mot Utsikten.

Inför säsongen var Göteborgslaget seriens stora favorit efter flera tunga värvningar. Senast vann de mot Karlskrona efter ett segermål av förre Oddevoldspelaren Jesper Westermark och ligger sexa i tabellen för tillfället.

Avspark

Division 1 södra

Oddevold–Utsikten

Rimnersvallen: måndag 19.00

Läget i laget: Mark Fezarit är avstängd efter utvisning i senaste matchen. Eric Kallberg och Imer Beqiri är borta sedan tidigare. Daniel Krezic har varit på landslagsläger med Makedoniens U21 men ansluter till truppen före matchen.

ANNONS