Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Offensiv kraft. De båda anfallarna Ken Fagerberg och Lord Ofosuhene hoppas kunna bidra med mål under hösten.

Ken Fagerberg redo för debut

Efter en blytung 1-4-förlust senast mot Dalkurd gäller det för Ljungskile att ladda om ordentligt inför lördagens match mot Sirius. Till sin hjälp har de ett nytt anfallsnamn i truppen.

Den förra matchen, 1-4-förlusten mot Dalkurd, är bara att lägga bakom sig. Under lördagen väntar nämligen nästa tuffa motstånd. Till och med det allra starkaste, om man ser till tabellpositionen.

Det är nämligen Uppsala-laget IK Sirius som kommer på besök till Uddevalla Arena. Tabellettan, som har skrapat ihop hela 40 poäng på 18 omgångar, har endast förlorat två matcher den här säsongen. En tuff nöt att knäcka, men Ljungskile-spelarna hoppas kunna bevisa för hemmasupportrarna att laget är bättre än vad tabellpositionen visar.

Till sin hjälp har de tre färska nyförvärv i anfallarna Ken Fagerberg och Lord Ofosuhene, samt mittfältaren Seydou Bocar Seck. Dock är endast den förstnämnde tillgänglig för lödagens match, och han är mer än redo för en höst där det för honom finns ett tydligt mål.

– Mitt mål med den här hösten är främst att vara med och bidra till att laget klarar sig kvar i Superettan. Jag hoppas på att kunna stå för bra prestationer och bidra en hel del, säger Fagerberg.

Fagerberg var i Ljungskile redan i vintras, dock bara på provspel. Han stod då för två mål i en U21-match mot Gais. Därefter blev det dock Assyriska för 27-åringens del. Men sejouren där varade inte längre än ett halvår, och nu är kontraktet med LSK skrivet säsongen ut.

– Det blev lite pressat nu här i slutet. Jag ville gärna stanna här i Sverige, och så visade LSK intresse och jag nappade helt enkelt. Jag kommer från Göteborg vilket är ganska nära och därför passade det på många sätt.