Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

Kenny Pavey klar för LSK

Han har bestämt sig. Kenny Pavey kommer att spela för Ljungskile 2012. Nu bekräftar även Ljungskiles sportchef Lennart Göransson att Pavey skriver på senast vid midnatt.

Efter att ha varit aktuell för en comeback i Ljungskile mer eller mindre hela vintern så har nu Kenny Pavey bestämt sig. Det blir LSK. Han har haft anbud från lag i Tippeligan i Norge och Allsvenskan men nu vill han ta Ljungskile upp till högsta serien. När han vaknade på lördagsmorgonen så trodde han inte att det skulle bli av men efter många och långa förhandlingar sitter han nu hemma och väntar på kontraktet.
– De(LSK) är på väg hem till mig. Sist jag pratade med dem var de i Norrköping. Så vid elvatiden i kväll (lördag) ska vi nog vara på förbundet och lämna över alla papper. Skönt att ha bestämt sig, säger han.
Varför blev det Ljungskile?
De tog mig till Sverige och jag känner många i klubben och samhället. Jag har sagt att jag vill komma tillbaka och spela för dem igen och nu var det möjligt.
Hur är formen?
– Jag har tränat med Sirius under vintern. Jag fick en skada för ett tag sedan men har gått för fullt i tre veckor nu. Jag kanske behöver några träningar till för att komma i form.
När ska du göra första träningen?
– Jag pratade precis med tränaren och på tisdag kommer jag att träna med laget.
Vad vill du säga till supportrarna?
– Tacka för alla hälsningar jag har fått på twitter och facebook. De har alltid varit snälla mot mig.
Har du koll på årets lag?
- Inte så mycket. Det är bara Aleksandar Kitic som är kvar sen jag var där senast men jag hörde att de spelade 0-0 i dag.
Det var en match i din stil. Tufft spel och många gula kort…
– Haha. Jag lovar att inte få några gula kort i LSK, och om jag får det ska jag ta det med domaren, haha.