Anton Henriksson har skrivit på för säsongen 2019 med Grebbestad.
Anton Henriksson har skrivit på för säsongen 2019 med Grebbestad. Bild: Håkan Fredriksson

Klart: Anton Henriksson har gjort sitt val av klubb

Grebbestad, Oddevold eller äventyr i Norge? Nu har Anton Henriksson bestämt sig.

ANNONS
|

Grebbestads supportrar kan andas ut.

Nyckelspelaren Anton Henriksson stannar i sin moderklubb. Under tisdagskvällen skrev han på för ännu en säsong.

Men kontraktsförlängningen var långt ifrån självklar. Oddevold ville värva Anton Henriksson och även en norsk klubb (vilken vill han inte berätta) var intresserad av honom.

– Det var ett väldigt svårt val och som alla förstått så har jag diskuterat med både Oddevold och Grebbestad. Till slut kom jag fram till att stanna. Det gör att jag kan studera klart i lugn och ro. Samtidigt tror jag att Grebbestad kan få ett bra lag den här säsongen, säger Anton Henriksson.

ANNONS

Var det nära att du gick till Oddevold?

– Det var ganska nära att det blev Oddevold. Det hade varit roligt att spela i division 1 igen. Oddevold är en bra klubb med en duktig tränare, så självklart var det intressant att spela där.

Förra säsongen gjorde Anton Henriksson åtta mål i division 1 för ett Grebbestad som åkte ur i den sista omgången.

– Jag vill ha revansch från förra året med tanke på att det slutade som det slutade och jag tycker att vi ska vara i toppen av division 2. Vi ska vara där uppe och fajtas om seriesegern.

Han avslutar:

– Jag tror absolut att vi har potentialen att komma tillbaka till division 1. Vi har fått behålla 6-7 spelare från förra säsongen som vi avslutade väldigt bra. Förhoppningsvis kan vi bygga vidare på det samtidigt som vi har många spelare som har mycket rutin från division 2 och vet vad den serien handlar om.

ANNONS