Klart: Ljungskile förstärker truppen i sista stund

Det är försvaret som Ljungskile förstärker under sommarens övergångsfönster. Två spelare, båda från allsvenska klubbar, ansluter på lån.

ANNONS
|

På övergångsfönstrets sista dag förstärkte Ljungskile SK truppen. På tisdagskvällen presenterades Sebastian Möller och Adnan Catic som tillsammans med den befintliga truppen får uppdraget att hålla kvar klubben i superettan.

Sebastian Möller är 27 år och försvarare som hämtas in från allsvenska Varbergs Bois, där han inte fått någon speltid under säsongen 2020.

Adnan Catic är 20 år och kommer närmast från Östersunds FK dit han kom från AFC Eskilstuna i somras. Han är också försvarsspelare men har ännu inte fått spela i allsvenskan med ÖFK. Han har fem allsvenska matcher för AFC på meritlistan.

Båda spelarna lånas in under resterande del av säsongen.

ANNONS

”LSK är tacksamma över ett bra samarbete med både Varberg och Östersund för att de båda spelarna ska få mer speltid samt tillföra mer energi och kraft till laget – vilket förhoppningsvis kan ge resultat i Superettan. Det har även ur en ekonomisk vinkel varit fördelaktigt och där låneperioderna är korta – detta blir en win-win-situation för alla parter. LSK är också väldigt tacksamma för det stöd supporterklubben LSK FANS bidragit med vilket varit högst bidragande till att stärka laget med dessa spelare”, skriver Ljungskile SK på sin hemsida.

16 omgångar återstår av säsongen i superettan. Närmast möter Ljungskile Akropolis, borta på söndag.

ANNONS