Landslagsstjärnans tårar: "Jag älskar Sverige"

Kosovare Asllani är en nyckelspelare för det svenska landslaget. Platsen i landslaget är stjärnan extremt stolt över. – Jag älskar Sverige, säger hon i en intervju med TV4.

ANNONS
|

Pia Sundhage har gett henne förtroendet på slutet i landslaget och Kosovare Asllani känns given i den svenska EM-startelvan. Asllanis föräldrar kommer ifrån Kosovo – själv är hon född i Sverige och gjorde nyligen sin landskamp nummer 100 för det blågula landslaget.

I en intervju med TV4 fårstjärnan frågan om vad det betyder för henne att spela i landslaget. – Det betyder väldigt mycket, så klart. Väldigt, väldigt mycket, säger hon. TV4: På vilket sätt? – Åh, gud, säger hon och får tårar i ögonen. – Jag älskar Sverige och min familj. Jag är superglad över att de tog sig hit så att jag fick födas här. Jag är väldigt stolt och glad över att spela för Sverige, säger hon. LÄS ÄVEN: En förlust idag kan innebära Sundhages största fiasko Det svenska landslaget ställs mot Ryssland under fredagen i gruppspelets andra omgång. Då måste offensiven bli betydligt bättre om det inte ska bli respass direkt i EM-slutspelet. I OS senast blev det fyra mål på sex matcher för Sundhages landslag. LÄS ÄVEN: Fem nycklar som ger svenska mål i EM

ANNONS

Matchen mellan Sverige och Ryssland sänds i TV4.Sändningen startar 17.30.

ANNONS