Lånas ut. Admir Bajrovic lånas ut till norska Follo.
Lånas ut. Admir Bajrovic lånas ut till norska Follo.

LSK lånar ut Bajrovic

Ljungskile SK lånar ut Admir Bajrovic till Follo FK i norska OBOS-ligan. – Han behöver kontinuerlig speltid, säger Ljungskiles tränare Tor-Arne Fredheim.

ANNONS
|

Admir Bajrovic kom till LSK inför den här säsongen från holländska Nijmegen. Men efter en dryg halvsäsong väljer LSK att låna ut anfallaren till norska Folo.– Admir är en professionell spelare, som hela tiden vill bli bättre och utvecklas. Men nu när vi har lånat in Ahmed Abdultaofik och fått Gabriel Altemark-Vanneryr tillbaka efter skada så skulle han få det tufft, säger Tor-Arne Fredheim.Han fortsätter:– Det här är också bra ekonomiskt för oss. Men i första hand är det för att Admir ska få kontinuerlig speltid.Bajrovic gjorde sammanlagt ett mål på 13 seriematcher, varav tre från start.– Han har inte riktigt räckt till för att ta en startplats. Han behöver tuffa till sig i sitt spe. Men samtidigt är han bara 20 år och behöver spela för att utvecklas. Vi tror mycket på honom och hoppas att han tar vara på chansen, avslutar Tor-Arne Fredheim.

ANNONS

Har ni några nya spelare på gång?

– Nej, vi har inte ekonomin för det, säger FredheimAdmir Bajrovic är själv missnöjd över speltid.– Det är självklart att jag är missnöjd, men jag respekterar tränarens beslut. Nu ser jag fram emot att komma till Norge och få speltid och utvecklas. Det här är det bästa för mig just nu, säger 19-åriga Admir Bajrovic till Bohusläningen.Hur trivdes du i LSK?– Jag trivdes riktigt bra. Det är en fantastisk klubb med många duktiga spelare. Målet är att komma tillbaka till LSK och ta en startplats, säger Bajrovic, som ansluter till Follo i dag, onsdag.Follo ligger för närvarande tia i OBOS-ligan med 24 inspelade poäng efter 20 spelade omgångar.

ANNONS