Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt Bohusläningen
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Positiv känsla. Målvakten August Strömberg ser optimistiskt på hösten.

LSK-målvakten tror på vändning i höst

Det har minst sagt varit några händelserika dagar i Ljungskile SK. Bland annat har huvudtränaren Jonas Olsson lämnat. Men när Ljungskile under måndagskvällen möter Örgryte på bortaplan ligger allt fokus där.

Huvudtränaren Jonas Olsson har fått lämna sin post med omedelbar verkan, och Hannes Stiller har aviserat att även hans roll som assisterande tränare ställs till förfogande. På söndagen blev det klart att Zoran Lukic kliver in som huvudtränare.

– Det är klart att det kan vara svårt för en ny tränare att hinna förändra någonting till måndagens match. Men vi alla är professionella, och det ska inte vara några problem, säger målvakten August Strömberg.

Tiondeplacerade Örgryte, med åtta poäng ned till LSK, står för motståndet. Om Ljungskiles sejour i Superettan ska förlängas behöver laget nu börja plocka trepoängare, och trots ett tufft läge ser Strömberg väldigt optimistiskt på höstsäsongen.

– Jag tycker ändå att det känns bra inför den här matchen. Naturligtvis lite speciellt efter att Jonas lämnat, men jag hoppas att vi kan få en nytändning. Det har verkligen känts som att vi är på gång i gruppen under de senaste dagarna, säger han.

Med elva matcher kvar har Ljungskile sex poäng upp till säker mark, och Strömberg vet exakt vad som krävs för att de ska klara av att fixa kontraktet.

– Det handlar om att var och en ska gå in i sig själv, och sedan fortsätta jobba på. Det är ingen idé att gnälla över det här, utan nu gäller det att vi gör det tillsammans.

– Jag har en positiv känsla inför det här.