Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Assisterande tränaren Johan Patriksson. Bild: Håkan Fredriksson
Assisterande tränaren Johan Patriksson. Bild: Håkan Fredriksson

Målkalas utan snöyra i Oddevolds årspremiär

Säsongspremiär och snöyra. Det var tur att Oddevold mötte Carlstad United under tak. Istället öste målen in.

Söndagens snöoväder stoppade inte Oddevold från att genomföra sin första träningsmatch för året. Karlstad har sin airdome där matchen spelades under det uppblåsbara taket.

Hemmalaget Carlstad United tog ledningen med 2–0 innan Oddevold reducerade precis före halvtid. Ali Al-Habobi var målskytt efter en hörna.

Oddevold lyckades vända till ledning i den andra halvleken. Men målkalaset fortsatte och inte förrän det stod 3–3 blåste domaren av matchen mellan division 1-kollegorna (Carlstad United spelar i norrettan).

"Spelade en fin fotboll"

Tränaren Janne Carlsson lät alla tillgängliga spelare komma in under matchen. För nyförvärven Kristoffer Björk, Alexander Almqvist, Semir Aganspahic, Pelle Ödlund, Axel Pettersson och Kamal Mustafa var det debut i den blåa tröjan.

– De spelare som varit här innan kan jag men jag är positivt överraskad hur nyförvärven behandlade bollen och tog sig an instruktionerna. Det var en bra prestation av oss och vi spelade en fin fotboll, säger assisterande tränaren Johan Patriksson.

Mål av provspelaren

Dessutom fick provspelarna Patrik Adamczyk och Valon Gashi känna på matchspel.

– Adamczyk har varit här innan och skötte sig bra, stabilt. Valon gjorde ett bra inhopp med ett mål och spelade fram till 3–2. Han tog bra beslut och spelade vårdat i de avgörande lägena, säger Patriksson.

Oddevold släppte också fram fem juniorer från de egna leden under matchen. Alla fick komma in och Patriksson var nöjd med allas insatser över lag.

Kamal Mustafa – som inför matchen berättade att han var spelsugen – fick kröna debuten i Oddevold med ett mål.