Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt Bohusläningen
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Ahmed El Amrani gjorde mål med kinden.

Målskytten El Amrani vände kinden till

Egzon Binaku gjorde hemmadebut och gjorde första målet i Ljungskiletröjan enligt det officiella matchprotokollet. Trodde alla. "Det var inte jag som gjorde mål", säger han efteråt.

Egzon Binaku drog till på en frispark från 20 meter och sekunden senare låg bollen i nät. Men mest jublade Ahmed El Amrani.

– Det blev assist faktiskt, jag sköt på Ahmed och in. Det var kul att vara inblandad när det blev mål, säger vänsterbacken Binaku som är inlånad från Häcken.

Ljungskilespelarna firade i en "tv-puckshög" vid hörnflaggan. Underst var LSK:s norske ytter som var den riktige målskytten.

– Jag fick den rätt i ansiktet, på den högra kinden, och hann inte reagera. Det var inte så hårt och kändes inte så farligt, säger Ahmed El Amrani som skulle ha börjat på bänken men ersatte en sjuk Jakob Olsson i startelvan precis före matchstart.

– Vi startade lite trögt och det målet gav oss energin vi behövde. Vi tog över matchen helt men tappade de sista tio minuterna för att båda lagen vill vinna. Vi gör nästan allt rätt för att vinna den här matchen, men så får de målet som ger dem segern. Det är surt för vi gör årets bästa match och jag tror det är mycket roligare att se på för publiken, fortsatte norrmannen.

Är det skillnaden sedan Ljungskile bytte tränare, att ni spelar mer offensivt och modigt?

– Alla tränare har sin strategi för match. Det kan vara så att den ena funkar och inte den andra. Zoran har gett oss något som han tror på och det gör vi på planen också.

Vad tar ni med er till de kommande matcherna?

– Pressen var bra. AFC är ingen dåligt lag och vi visade att vi spelar som ett topplag i perioder, då såg de ut som ett bottenlag.

Egzon Binaku håller med Ahmed El Amrani att Ljungskile gjorde en bra match mot topplaget AFC United.

– Vi förtjänar en poäng och det är otur att vi förlorar. De här två matcherna jag har spelat tycker jag att vi spelar bra fotboll, men målen kommer inte tyvärr. Jag tycker att vi var lika bra som AFC i dag.