Kan debutera. Sulejmen Sarajlic finns med i Oddevolds trupp mot Sävedalen.
Kan debutera. Sulejmen Sarajlic finns med i Oddevolds trupp mot Sävedalen.

Nyförvärven kan få speltid i Oddevold

Oddevold har värvat två spelare den senaste veckan. Båda kan räkna med speltid i helgens match mot Sävedalen.

ANNONS
|

Oddevold träningsmatchar mot division 2-laget Sävedalens IF på lördag. Som uppladdning tog de en storseger i veckans DM-match mot division 5-laget Rosseröd.

10-0 slutade den matchen och hemmalaget fick två tremålsskyttar i Emil Niklasson och Mahmoud ”Mido” Al-Mouti. 16-årige Anton Engelbrektsson, yngre bror till Adam Engelbrektsson, gjorde två mål och Hampus Furublad samt Andreas Bergman ett var.

– Han (Engelbrektsson) Hoppade in, spelade andra halvlek och gjorde det jättebra efter att Philip Hällgren spelat första halvlek. Pigga herrar och nyttigt för dem att känna på det, säger Oddevoldtränaren Jonas Rehnberg om de unga talangerna.

Nu i helgen kan de dock inte vara med då de är med 17-årslaget i futsal-SM.

ANNONS

På lördagen väntar tuffare motstånd på Thordéngården. Sävedalen slutade sjua i division 2 västra Götaland förra säsongen. Med i Oddevoldtruppen finns både mittfältaren Bragi Bergsson och målvakten Sulejmen Sarajlic som anslutit under den senaste veckan.

– Vi får se om de startar men båda kommer säkert att få speltid, säger Rehnberg som haft en del skadebekymmer i truppen.

Rickard Johansson är troligen tillbaka men det är frågetecken för Daniel Ahonen och nye Felix Andersson på grund av sjukdom. Sedan tidigare är Eric Kallberg, Adam Engelbrektsson, Imer Beqiri och Robin Jansson borta.

– Vi ska jobba mer med detaljer och jag hoppas att vi ska skapa mer i anfallsspelet, säger Rehnberg.

ANNONS