Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt Bohusläningen
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
På söndag gör Kamal Mustafa sin första match för Oddevold. Debuten sker i Karlstad airdome som är en fotbollshall med fullmått för att spela elvamanna.  Bild: MICHAEL ERICHSEN
På söndag gör Kamal Mustafa sin första match för Oddevold. Debuten sker i Karlstad airdome som är en fotbollshall med fullmått för att spela elvamanna. Bild: MICHAEL ERICHSEN

Oddevold först ut – inomhus i Karlstad

En 78 dagar lång väntan är snart över. På söndag ska Oddevold lira match, igen.
– Jag är väldigt spelsugen, säger Kamal Mustafa.

Den 27 januari, borta mot Carlstad United, inomhus i Karlstad airdome.

Då startar Oddevolds säsong matchmässigt. Först den 2 november, mot FC Trollhättan i division 1 södra, spelas den sista.

Kamal Mustafa är ny i truppen. Han kommer senast från Utsiktens BK där han under förra säsongen gjorde ett mål på 15 matcher. På söndag kommer han att göra sin första match i den blåvita tröjan.

– Det ska bli jättekul. Det är matcher jag älskar. Det ska bli roligt att lära känna mina nya lagkompisar även i matchsituationer, säger Kamal Mustafa.

"Skriker lite mer"

27-åringen ser sig som en spelare som kan spela på alla offensiva positioner på mittfältet och som forward.

– Jag är väldigt spelsugen nu. Det var längesedan jag spelade match. Det märks på träningarna att första matchen är nära. Jag skriker lite mer på spelarna, att de ska passa bollen till mig och jag springer lite extra.

Tung träningsperiod

Oddevold har ett par tuffa träningsveckor bakom sig med en hel del fysisk träning.

– Mina ben är tunga och jag har lite träningsvärk här och där. Men så är det alltid i början av säsongen och det är bara positivt. Det kommer snart att släppa och då kommer kroppen att kännas mycket bättre.

Oddevold träningsspelar först av division 1-lagen i vårt område. Den 10 februari är det dags för Ljungskile som möter Karlstad BK och IK Rössö ställs mot Stenungsund den 22 februari.