Johan Patriksson i kamp med en Utsiktenspelare från ett av lagens tidigare möten.
Johan Patriksson i kamp med en Utsiktenspelare från ett av lagens tidigare möten.

Oddevold gästar Utsikten med ny spelare

Det blir fokus på försvars- och omställningsspel när Oddevold möter Utsikten på Ruddalen på lördagen. Och man gör det med en ny spelare på mitten som kan bli den sista pusselbiten.

ANNONS
|

Utsikten stod för en stark säsong i söderettan i fjol när laget kvalificerade sig för superettan. Men mot Oddevold hade laget stora problem. Utsikten räddade oavgjort i vårens möte, men i höstas var det Oddevold som tog alla tre poängen.

Noterbart är att Jesper Westermark gjorde Oddevolds mål i båda matcherna. Nu återfinns han i just Utsikten, där han troligtvis får en viktig roll i årets superetta.

– Vi har framgångar mot dem i både seriespel och träningsmatcher. De har givetvis stärkt truppen i och med att de gick upp, så här får vi ett bra motstånd och bra koll på var vi ligger till, säger Oddevolds assisterande tränare Tony Fylksjö.

ANNONS

På Oddevolds mittfält dyker ett nytt namn upp. Klubben har varit ute efter en central mittfältare, och nu kan man ha hittat rätt i 22-årige Dusan Jevtic från Bosnien-Hercegovina.

– Han har varit i träning sedan i går (läs onsdag) och är troligtvis med mot Utsikten. Han har kvaliteter som gör att han kan röra sig stort över mittfältet, säger Tony Fylksjö.

Matchbilden har han redan klar för sig.

– Vi förväntar oss att de kommer ha ett stort bollinnehav. Då väljer vi att ligga lite lägre och prioritera vårt omställningsspel. Båda lagen vill ha en bra förberedelse inför premiären och prestigen finns där.

Oddevold får klara sig utan Tobias Mikaelsson, Pablo Andersson och Viktor Mollapolci. Samtliga väntas dock vara tillbaka i träning i början av nästa vecka.

Matchstart:Lördag 15.00 på Ruddalen.

Oddevolds startelva mot Utsikten:

Erik Dahlin -Andreas Johansson, Daniel Stanisic, Alen Kasumovic, Andreas Bergman - EricKallberg, Dusan Jevtic, Daniel Janevski, Adam Engelbrektsson - JohanPatriksson, Liridon Selmani.

ANNONS