Oddevold kickade igång säsongen i snöfallet

Årets första fotbollsträning är speciell. Under tisdagen var det dags för Oddevold att inviga säsongen på riktigt.
– Det ska bli roligt att dra igång för fotboll är det roligaste jag vet, säger Ali Al-Habobi.

ANNONS
|

Oddevolds fjolårssäsong slutade i besvikelse i division 1 södra. En niondeplats var inte vad klubben hoppats på.

Som tur är, så är ett nytt år här med nya möjligheter att drömma.

I dagsläget har Oddevold 15 kontrakterade spelare. En av dem är Ali Al-Habobi som kom till klubben under förra sommaren.

– Det ska bli roligt att dra igång säsongen för fotboll är det roligaste jag vet, säger han bara minuter före årets första fotbollspass på Thordéngårdens konstgräs.

"Spännande att se"

Den 25-årige backen ser fram emot året och han är nyfiken på de fyra spelare som just nu provspelar för klubben: Alexander Almqvist, Valon Gashi, Andreas Johansson och Sebastian Stenqvist.

ANNONS

– Det ska bli spännande att se dem i träning. Samtidigt så har det varit uppehåll, så det är lite tunga ben här och var, säger Ali Al-Habobi.

Han fortsätter:

– Det ska bli spännande att se vilka spelare vi får in i truppen och sedan tror jag att vår tränare Janne Carlsson kommer att få ihop laget på ett bra sätt.

Han erkänner att han är lite seg i kroppen efter måndagens pass i gymmet.

– Men jag har precis fått lite massage av vår nya fysterapeut, så nu känns inte mina baksidor lika stela längre. Nu är jag redo att börja säsongen på riktigt, säger Ali Al-Habobi innan han tar på sig mössan och går ut för årets första fotbollsträning.

Ali Al-Habobi inför fotbollspremiären 2019.

ANNONS