Imer Beqiri i under Uddevalladerbyt mot Ljungskile.
Imer Beqiri i under Uddevalladerbyt mot Ljungskile. Bild: Håkan Fredriksson

Oddevold tappar Imer Beqiri

Mittfältaren har bestämt sig för att fortsätta fotbollskarriären i division 2.

ANNONS
|

Imer Beqiri har varit tongivande i Oddevolds division 1-lag under årets säsong. Mittfältaren har spelat 21 seriematcher i söderettan där han också gjort två mål.

Efter två säsonger i Oddevold har Beqiri gjort klart med en ny klubb till nästa år. Stenungsunds IF, som spelar i division 2 norra Götaland, har skrivit kontrakt med 27-årige Imer Beqiri meddelar de på onsdagsmorgonen.

Imer Beqiri.
Imer Beqiri. Bild: Stenungsunds IF

– Lite av en drömspelare för oss är Imer, då han är fostrad i föreningen och spelat högre upp. Att han nu väljer att komma tillbaka när han fortfarande är en mycket bra spelare och kan tillföra mycket både på och vid sidan av planen är positivt för oss som förening, säger Fredrik Roos, klubbchef i SIF, genom ett pressmeddelande.

ANNONS

– Väldigt kul att Imer har valt att komma hem igen. Det är precis den spelartyp vi söker och han kommer att lyfta vårt spel en dimension ytterligare, kommenterar Martin Johansson, herransvarig i SIF.

Imer Beqiri bor i Stenungsund och har SIF som moderklubb. Tidigare har han också spelat med FC Trollhättan och IFK Uddevalla.

LÄS MER:Oddevold förlorar sin omtyckta buse – ”Kommer sakna LSK-matcherna”

ANNONS