Polis utreder misstänkt misshandel av Roy Keane

Ett bråk uppstod under mötet mellan Manchester United och Arsenal.
Nu utreder polisen en misstänkt misshandel av United-ikonen Roy Keane.
Det rapporterar hans arbetsgivare Sky Sports.

ANNONS
|

Söndagens klassikermöte i Premier League blev en händelserik historia. United såg ut att ha fattat ett grepp om matchen under slutminuterna – men Alejandro Garnachos mål dömdes bort efter en VAR-granskning. I stället kunde Arsenal vinna med 3–1 sedan Declan Rice och Gabriel Jesus blivit målskyttar på tilläggstid.

Och dramatiken verkar inte ha stannat på planen – det visar en video som spridits på sociala medier. I videon syns Micah Richards, tidigare Manchester City-spelare som nu jobbar som expert för Sky Sports, gå emellan sin kollega Roy Keane och en okänd man.

Ingen gripen

Enligt Sky Sports ska detta vara efterspelet till en konfrontation mellan mannen och Keane inne på matcharenan. En konfrontation som polisen nu utreder som en misstänkt misshandel av Keane.

ANNONS

Polisen säger i ett uttalande till Sky Sports att ingen ännu är gripen och uppmanar vittnen att ringa in.

Keane och Richards är båda uppskattade profiler hos Sky Sports och arbetade för tv-stationen under matchen. Keane gjorde under sin spelarkarriär över 300 matcher för Manchester United och vann med laget sju Premier League-titlar och en Champions League-buckla.

LÄS MER:Lugnande besked om Lindelöf: "Han var sjuk"

LÄS MER:Arsenal vann stormötet –Lindelöf befarad skadad

LÄS MER:Elanga hjälte i skräll: "Bara att vara kylig"

ANNONS