Det blir en blandad trupp i årets första träningsmatch för Rössö, med spelare från både A-laget och U-truppen.
Det blir en blandad trupp i årets första träningsmatch för Rössö, med spelare från både A-laget och U-truppen. Bild: Håkan Fredriksson

Rössö genrepar med mixad trupp

Tre matcher på sex dagar är vad som väntar Rössö den kommande veckan. När träningsmatchandet drar igång i helgen får flera spelare från ungdomstruppen chansen.

ANNONS
|

En intensiv period stundar för storsatsande Rössö. På söndag spelas årets första träningsmatch för division 1-laget. Då kommer Jitex F19-lag på besök till Uddevalla.

– Vi kommer att använda flera tjejer från vår ungdomstrupp. Jitex F19-lag tror vi därför blir en bra genomkörare för dem, säger tränaren Magnus Carlund.

En spelare som dock kommer att missa årets första match är Stella Ullberg, eftersom hon har problem med ett knä. Det ska dock inte vara något allvarligt meddelar Magnus Carlund. Utan detta är en ren försiktighetsåtgärd.

Lagkaptenen saknas

Fler spelare som vilar från söndagens match är Malin Skoglund, Rebecka Christensson och Frida Emilsson. Tre dagar efter genrepet mot Jitex F19 spelar Rössö DM-premiär mot Stenungsund.

ANNONS

– Eftersom vi har flera matcher på kort tid så känner vi att det är bra att samarbeta med u-truppen och därför kommer flera av spelarna även vara med mot SIF.

Det är först när Rössö tar emot Sarpsborg på lördagen den 29 februari som vi kommer att få se truppen i sin helhet, om ingen insjuknar tills dess, meddelar Carlund.

ANNONS