Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

Tvåmålsskytt. Irvina Bajramovic var ett konstant hot mot Töcksfors. Hon gjorde två mål och låg bakom ett självmål då hennes skott vallades in av en bortaspelare.

Rössö krossade Töcksfors i premiären

Rössö blir att räkna med i år igen. Särskilt efter den imponerade premiärsegern mot Töcksfors med 6–0.

Töcksfors, nykomlingar i Division 1, kom till Uddevalla och Rimnersvallen med en tillsynes defensiv och kompakt matchplan där Rössö inte skulle få några större möjligheter att utnyttja sitt bollsäkra spel.

Inledningsvis var det också lite frustretat i Rössö, förra årets måldrottning Irvina Bajramovic var framme flera gången bara under inledningskvarten men fick aldrig riktigt iväg något jätteskott.

Istället var det Sandra Johansson som kunde göra det förlösande 1–0 målet. Där efter utökade Irvina Bajramovic till 2–0.

– Vi hade, trots problemen inledningsvis, bra kontroll på matchen och det var skönt att få de två målen så nära halvtidsvilan, säger tränaren Niklas Christensson.

Den andra halvleken var Rössös från början till slut. Ett självmål från en Töcksforsspelare ledde fram till 3–0 innan Emma Kvarnström gjorde 4–0.

Det rödklädda hemmalaget jobbade mer med spelförflyttningar och försökte på så sätt trötta ut sina mer, för serien, orutinerade motståndare.

– De var nog lite trötta vilket gjorde att siffrorna kanske rann iväg lite väl mycket, men samtidigt skönt att få en så här premiär, säger tränare Christensson.

Irvina Bajramovic gjorde sitt andra för kvällen när hon i öppet mål kunde slå in 5–0 och för att riktigt göra pusslet komplett fick Sandra Johansson även avsluta målskyttet med sitt 6–0 mål.

– Nu laddar vi om inför Skövde på lördag, nytt lag och nytt underlag men såklart jättekul att vara igång, avslutar Christensson.