Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/3

Rössö-spelaren Emelie Liljered bröt två fingrar mot Rynninge

Två brutna fingrar, ingen fotboll och gips runt halva armen. Rössö-spelaren Emelie Liljered har mått bättre.
– Det känns riktigt tråkigt. Nu sitter jag bara hemma och ugglar, säger hon.

Emelie Liljered hann spela premiären mot Ljungskile SK och 40 minuter av hemmamatchen mot Rynninge.

Sedan var olyckan framme när hon sprang ihop med en motståndare.

– Min hand kom emellan oss och två mellanhandsben i lill- och ringfingret gick av. Det var maximal otur. Det gjorde jäkligt ont, säger Emelie Liljered.

Hon fortsatte ändå att spela, men i paus sa ledarna till henne att åka direkt till akutmottagningen på Näl.

17 timmar senare kom hon ut från sjukhuset.

– Det var det sjukaste jag varit med om. Men jag hade ändå lite tur eftersom jag kunde titta på två EM-matcher i soffan i väntrummet även om det blev en lång natt i väntan på läkaren.

”En käftsmäll”

Mittfältaren har redan missat två matcher på grund av skadan och lär tidigast vara tillbaka efter sommaruppehållet och hemmamötet mot Rävåsen från Karlskoga.

– Det här var en käftsmäll för mig och det känns riktigt tråkigt. Jag är sjukskriven från jobbet och nu sitter jag bara hemma och ugglar. Jag kör mycket med mamma eftersom jag bor hemma hos henne just nu. Jag är redan trött på att inte kunna använda handen och inte kunna göra saker som att sätta upp en tofs, snöra skorna eller smöra mackan.

Emelie Liljereds skada göra att Rössös trupp krymper allt mer. I den senaste matchen mot IFK Hallsberg hade laget bara en utespelare från a-truppen på bänken. Resterande var spelare från u-laget som tidigare fått begränsad med speltid i division 1.