Rapportering: Så var Åtvidaberg-Ljungskile

Rapporter från lördagens match i superettan mellan Åtvidabergs FF och Ljungskile SK.

Jag tackar er som följt matchen. Matchtext kommer under kvällen.

90+6: Slut. Åtvidaberg vinner med 3-2 (3-1) mot Ljungskile.

90+4: Åtvidaberg håller bollen på offensiv planhalva. LSK skickar fram folk men har svårt att komma till farligheter.

90: Tilläggstid. Flera minuter att vänta på grund av vattenpaus bland annat.

89: Det blir dubbelbyte i LSK. Mattias Pedersen och Admir Bajrovic kommer in för Alexander Mellqvist och Petter Björlund.

87: Josemar drar på sig en frispark 20 meter från mål. Maholli slår den högt över.

85: Fem kvar. Kan LSK hitta energi i värmen och ta med sig poäng?ÅFF gör sitt sista byte när tvåmålsskytten Eid går ut.

84: Publiksiffran på Kopparvallenär 2127.

83: ÅFF har gjort två byten. Inga på gång i LSK. Shkodran Maholli varnas för filmning i straffområdet.

78: Nu så. El-Amrani(vem annars?) slår ett inlägg till Mellqvist, nicken räddas snyggt av Gustav Jansson i mål. Ljungskile tände till efter målet.

75: MÅÅÅL! Ahmed EL-Amrani skjuter en frispark mot mål som möjligen touchar på en försvarare, möjligen går direkt i mål från vänsterkanten. 3-2 och det var ju exakt vad LSK behövde.

71: Cooling break. Kan Ljungskile snacka ihop sig under vattenpausen?

65: Allan Mohideen varnas efter att han dragit ner tvåmålsskytten Mahmoud Eid. Frisparken passerar alla spelare och går till inspark.

62: El-Amrani vänder upp istraffområdet och får ett bra läge. Skottet räddas till hörna, som blir resultatlös. Ahmed El-Amrani har varit farligast i LSK i dag. Minuten senare skjutet Suleiman från 16meter - utanför.

60: Varje gång LSK har hörna, inkast eller frispark på offensiv planhalva flyttar de fram laget. De sätter ÅFF under press men ännu ingen farlighet på det sättet.

57: Ljungskile tillåts habollen mycket men mestadels på mitten. Varje gång ÅFF vinner tillbaka den så blir det kontring - och farligt.

52: Först skottet mot mål i andra halvlek. ÅFF-skottet någon meter utanför.

50: Inga byten i något av lagen. Inga målchanser i andra halvlek heller.

46: Andra halvlek är igång.

45+4: EL-Amrani fick ett gult kort innan domaren blåsteav den första halvleken. Efter en tvekande inledning har vi fått se fyra mål. 5-3 i skott vittnar om en jämnare match än så.

45+2: MÅÅÅL! 3-1 genom Simon Alexandersson efter att Ahmed Suleiman tappade boll några meter utanför eget straffområde. Ett väggspelmed Björn Westerblad senare sätter han bollen till höger om Strömberg från fritt läge.

43: MÅÅÅL! 2-1 genom Ahmed El-Amrani. Han snappar upp en hög och lång djupledsboll och i tvekan mellan målvakt och mittback sticker han fram en tå. Det räcker för att rulla in reduceringen.

40: Ljungskile har mycket boll, och Åtvidaberg tar chansen att kontra varje gång.

37: MÅÅÅL! 2-0 och det är återigen på ett vänsterinlägg. Maholli hittar Simon Alexandersson som spelar snett inåt bakåt till Mahmoud Eid som sätter tvåan högt i mål.

35: Ahmed El-Amrani fälldes och fick frispark - och ont i en hand när han landade. Jakob Olsson fick också en varning minuten efteråt. Då är han avstängd i nästa match.

30: Spelet igång igen. August Strömberg tappar en boll till ÅFF-hörna. Som blir till ännu en. Som inte leder till någonting.

27: Lagen tar en vattenpaus, eller ett "cooling break" som det officiellt heter.

25: Jakob Olsson avlossar stora bössan och skottet tar i ribban.

23: MÅÅÅL! I Åtvidabergs första anfall gör de 1-0. Maholli slår ett vänsterinlägg längs gräset och på bortre stolpen dyker Mahmoud Eid upp och trycker in ledningsmålet.

20: Helt klart ett övertag för Ljungskile nu. Ett par hörnor och inlägg som blir farliga. LSK visar sin tyngd med Olsson och Mellqvist i anfallet.

15: Ljungskile har varit framme två gånger. Ett skott från Jakob Olsson sköt i liten vinkel och bollen gick utanför den bortre stolpen. Sedan hade LSK en farlighet när en hörna studade mellan ett par fötter, dock kunde Åtvidabergs målvakt fånga bollen.

10: Efter tio minuter hamnar Allan Mohideen i gräset. Han reser sig dock och kan fortsätta. Inledningen är avvaktande och inget av lagen har kommit till något farligt anfall.

Så här spelar Ljungskile i dag: August Strömberg - David Frölund, Petter Björlund, Josemar, Allan Mohideen - Ahmed El-Amrani, Aleksandar Kitic, Yussif Chibsah, Ahmed Suleiman - Alexander Mellqvist, Jakob Olsson.

Avbytare: Jonathan Johansson, AdmirBajrovic, Peter Sörensen Nergaard, LinusTornblad, Mattias Pedersen, Tim Nilsen, Gustav Hallberg, Simon Svanberg.

Åtvidabergs startelva:Gustav Jansson- Hampus Holmgren, Månz Karlsson, Alberto Catenacci, Jonathan Asp - Ammar Ahmed, Simon Alexandersson, Mahmoud Eid, Simon Helg, Bjoern Westerblad - Shkodran Maholli.

Lagen har kommit in på planen, som för övrigt är nylagd under sommaren. Det är soligt och varmt och domaren har aviserat att det kommer att bli vattenpauser i båda halvlekarna. Jag följer matchen via C Mores sändning från Kopparvallen.