Magnus Carlund (mitten) tar över huvudansvaret för Rössö. Anna Blom blir kvar i ledarstaben men Ulrik Gustafsson (höger) lämnar klubben.
Magnus Carlund (mitten) tar över huvudansvaret för Rössö. Anna Blom blir kvar i ledarstaben men Ulrik Gustafsson (höger) lämnar klubben. Bild: Håkan Fredriksson

Så blir Rössös ledarstab 2021

Rössö gör om i ledarstaben inför den kommande säsongen. Bland annat försvinner två namn samtidigt som Magnus Carlund blir ensam huvudtränare.

ANNONS
|

Inför förra säsongen valde Rössö att satsa på ett delat ledarskap där trion Magnus Carlund, Anna Blom och Ulrik Gustafsson var de som hade huvudansvaret för laget.

Rössö vann division 1 men föll sedan mot IFK Norrköping i kvalet till Elitettan. Och inför den kommande säsongen står det nu klart att det blir vissa ändringar i ledarstaben.

Carlund blir ensam huvudtränare och kommer att stöttas av Anna Blom och fystränaren Malin Boltorp. Dessutom kliver den välkände Rössöprofilen Janne Johansson in som lagledare och materialförvaltare, skriver klubben på sin hemsida.

Samtidigt står det klart att Ulrik Gustafsson och Thomas Larsson lämnar klubben. Gustafsson går vidare med andra uppdrag närmare sin hemort, skriver Rössö.

ANNONS

Sedan tidigare står det också klart att den förre Rössötränaren Niklas Christensson återvänder till klubben efter ett år som assisterande tränare i FC Trollhättan.

Som Bohusläningen tidigare har kunnat rapportera ska Christensson fungera som ett spelar- och ledarstöd för seniorer och juniorer.

ANNONS