Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt Bohusläningen
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
1/8

Solomål senast – hon är formstarkast i Rössö

Hon gjorde ett läckert solomål senast och har förmodligen bäst form av alla i Rössö. September var en strålande månad för Jennifer Davidsson.
– Visst har jag fått lite kommentarer efter mitt mål, säger hon.

Under våren var Jennifer Davidsson självklar i startelvan. Men sedan sommaren har hon oftast fått nöja sig med inhopp. Nu har hon startat i de tre senaste matcherna och som den 18-åriga ytterforwarden har levererat.

Hon gjorde mot Ämtervik, hon var troligtvis planbäst i seriefinalen mot Rävåsen och senast mot Gauthiod gjorde hon ett solomål från egen planhalva.

– Det var väldigt roligt att få göra det målet och visst har jag fått lite kommentarer efteråt. Det är inte så ofta som det görs ett mål på det sättet från halva plan, säger Jennifer Davidsson.

Från fyran till elitettankval

Så sent som i fjol spelade hon för Henån i division 4 och sedan dess har utvecklingskurvan för Rössös nummer elva pekat i nordlig riktning.

– Jag känner att jag har utvecklats den senaste månaden. Jag gör saker lite enklare för mig själv. Jag krånglar inte till det utan gör det jag kan. Samtidigt har jag blivit mer samspelt med alla i laget, säger Jennifer Davidsson.

På söndag väntar Göteborgs DFF för serievinnande Rössö i den sista omgången av division 1 för säsongen.

– Eftersom vi redan har vunnit serien så blir det en ny situation för oss. Jag hoppas att vi kan få med oss en go känsla som vi kan ta med oss in i kvalet till elitettan.

Inför matchen:

Göteborgs DFF - IK Rössö

Division 1 norra Götaland

Söndag 14.00, Vallhalla IP, omgång 22

Truppstatus: Anna Blom, Malin Kristiansson, Anni Matsson och Victoria Bergquist är skadade. Linnéa Kogsta är tveksam på grund av en hälskada.

Tränarkommentar: ”Matchen blir ett bra tillfälle att hålla igång truppen och ge matchtid till de spelare som inte har spelat så mycket på slutet”, säger Niklas Christensson.