Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt Bohusläningen
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Tim Nilsen var oerhört besviken efter förlusten på måndagskvällen.

"Spelar vi som vi gör åker vi rätt ner"

Lagen hade tackat varandra och publiken, Gamla Ullevi var i det närmaste folktomt och till sist var det bara en spelare kvar på den blöta gräsmattan. En mycket besviken Tim Nilsen.

Precis efter att Örgryte hade gjort 2–0 med kvarten kvar kom Ljungskile nära en reducering. Tim Nilsen bröt fram och drog till från långt håll. Bollen tog i ribban via ett försvarsben.

Mål där och matchen hade kunnat se annorlunda ut.

Nu blev det förlust igen. Den femte i rad.

– Det är så bittert, surt. Vi är bra i 30 minuter i första halvlek, sedan är det dåligt, enkelt sagt inte bra nog, säger Tim Nilsen.

Tycker du att ni förtjänar någon poäng?

– Vi har några chanser och de har väl lite fler så jag tycker att det är helt förtjänt att de vinner.

Du stannade kvar på planen länge innan du gick in i omklädningsrummet, vad tänkte du på då?

– Det går inte så bra för oss och jag tänker igenom allt. Vi är inte tillräckligt bra och sett till dagens datum förtjänar vi att åka ner.

Vad ska ni göra för att ha chansen att hänga kvar?

– Det är svårt. I dag får vi spela som vi vill på planen och det har vi velat göra hela året. Men oavsett så funkar det inte. Om vi spelar som vi gör i dag så åker vi rätt ner, vi måste ta oss samman och ha rätt fokus. Jag tycker att vi ska bli mer direkta, vi spelar runt men får aldrig de hundraprocentiga lägena som vi behöver.

Anfallaren Tim Nilsen har hittills gjort fyra mål i superettan. Med det är han LSK:s bästa målskytt när två tredjedelar av serien har spelats. Det innebär att LSK ha tio matcher kvar att rädda kontraktet på.

– Jag har hört det hela året, vi tar nästa match, men nu är det inte många matcher kvar. Jag sa det inne i omklädningsrummet: vi kan inte tänka nästa match, vi måste tänka här och nu, säger Tim Nilsen.