Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Lämnar. David Stenman väljer att bryta kontraktet med Oddevold.

Stenman slutar i Oddevold

Oddevold bryter kontraktet med David Stenman.…Och går inte vidare med Dominic Furness.

Det blev bara en säsong i Oddevold för David Stenman. Den 26-årige fotbollsmålvakten slutar i klubben omgående. Han kom från Torslanda i fjol och spelade totalt 20 seriematcher för Oddevold.

– Vi har gemensamt valt att bryta kontraktet. David har dessutom tappat lite av motivationen, säger Oddevolds sportchef Johan Ederwall.

David Stenman håller för närvarande på och rehabiliterar en axelskada som verkar bli långvarit.

– David kan vara återställd i juni juli någonstans och känner att han vill ta det lugnt, säger Ederwall.

Till den här säsongen har också Oddevold värvat två nya målvakter. Dels meriterade Erik Dahlin, som var i IFK Göteborg samtidigt som David Stenman, och Mike Andersson från Jonsered.

Oddevold har också valt att inte erbjuda Dominic Furness något kontrakt. Den förre LSK-spelaren har tränat med Oddevold i en veckas tid och spelade 90 i minuter i måndagens träningsmatch mot Grebbestad.

– Dominic har varit en positiv överraskning, både på och utanför planen. Men han har inte spelat match sedan i oktober och har en skadehistorik som gör att vi inte vågar chansa med honom, säger L-O Mattsson.

Oddevold spelar träningsmatch hemma mot Carlstad United på lördag och har samtliga spelare tillgängliga förutom följande tre: Andreas Almroth (ryggproblem), Viktor Mollapolci (lätt bristnig bakre lår) och Tobias Mikelasson (ledigt för viktig tentamen).

Oddevold har nästa veckoslut läger i Köpenhamn innan träningsmatchandet avslutas borta mot Utsikten (28 mars) och Örgryte (4 april).