Grebbestads IF spelade fotbollsgolf i veckan och vinnare blev Anders Stenström.
Grebbestads IF spelade fotbollsgolf i veckan och vinnare blev Anders Stenström.

Stensäker seger när Grebbestad lirade golf

Ett avbrott i uppbyggnadsträningen. Samtidigt ett lättsamt och prestigefullt tävlingsmoment. Grebbestads IF spelade fotbollsgolf i Uddevalla – och det blev hemmaseger.

ANNONS
|

Fotbollsgolfbanan i Lane ligger bara någon kilometer från Anders Stenströms hem. Då är det inte konstigt att han vann den interna tävlingen när Grebbestads A-trupp tog ett avbrott i träningen.

– Det var en fördel att ha hemmaplan, men jag har inte varit där så ofta som jag skulle ha kunnat vara, säger mittfältaren Anders Stenström.

Han fick resultatet 66 poäng på banan och var närmast för tränaren Mattias Pettersson-Pohl och Jimmie Larsson.

– Gammal är äldst, skrattar tränaren. Det är en rolig grej och det var många som inte hade spelat innan. Vi har haft några tuffa träningspass och ville bryta av med något lättare som ändå var fotbollsrelaterat.

ANNONS

Segrande Stenström berättar att några lagkamrater försökte fuska men ändå inte lyckades slå honom.

– Jag är lugn och trygg i Laneskogarna, det avgjorde, säger 26-åringen med IFK Lane som moderklubb.

Blev du överraskad av någon lagkamrat?

– Att Christoffer Söderlund gick över 100 var kul och att Martin Pettersson sparkade bort en boll var inte så förvånande. Det var inga positiva överraskningar, säger han med glimten i ögat.

Hur ser du på fortsättningen av säsongen?

– Det har blivit mycket tid på bänken för mig men det är bara att köra på. Det är bra konkurrens och jag trivs bra i klubben, säger Anders Stenström som också testspelade med Svane i förra veckan.

– Det känns inte som att det är aktuellt med en övergång nu, jag blir kvar i Grebbestad.

ANNONS