Stort intresse för resa till SM-finalen

När IFK Uddevalla futsal ordnade en bussresa till semifinalen i Örebro så var intresset relativt svalt. När det nu i stället är dags för final i Helsingborg visar supportrarna större vilja att åka med.

ANNONS
|

I lördags blev det klart att IFK Uddevalla ska spela SM-final i futsal igen – för tredje året i rad. Intresset för att se matchen verkar vara stort.

Klubben ordnar med resa tur och retur under lördagen för att heja fram IFK till det första SM-guldet. Några timmar efter att anmälan öppnade i söndags var den första bussen fullbokad.

– Det har varit väldigt bra tryck och det är roligt. Vi räknar med att fylla den andra bussen med, sedan får vi se hur stort intresse det är, säger Tommy Rasimus som arrangerar resan.

Han har haft kontakt med finalarrangören där IFK-supportrarna också blivit lovade reserverade platser på läktaren i Helsingborg arena.

ANNONS

När resan till semifinalen i Örebro ordnades var ungefär 25 personer med i bussen. Nu blir det betydligt fler.

– Det var kanske inte lika intressant med semifinal och många väntade på finalen. Roligt med det här intresset, säger Tommy Rasimus som har en speciell sak med sig på Skåneresan.

– Jag smugglar med mig en guldhatt, vi är favoriter och jag hoppas att det blir tredje gången gillt nu.

Läs också:Matchen lockade rekordpublik

ANNONS