Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Alexander Almqvist lämnade Oddevold för spel i Trollhättan. Nu följs mittbacken av klubbar som allsvenska BK Häcken.  Bild: MICHAEL ERICHSEN
Alexander Almqvist lämnade Oddevold för spel i Trollhättan. Nu följs mittbacken av klubbar som allsvenska BK Häcken. Bild: MICHAEL ERICHSEN

Uppgifter: BK Häcken intresserat av Alexander Almqvist

Alexander Almqvist lämnade Oddevold för FC Trolhättan inför årets säsong. Men snart kan mittbacken komma att spela ännu högre upp i seriesystemet. Enligt uppgifter till Fotbolldirekt följer BK Häcken Almqvist.

Bohusläningen kunde under vintern berätta om det stora intresse som funnits och fortfarande finns kring den tidigare Oddevoldspelaren Alexander Almqvist.

Ljungskile SK var en av klubbarna som visade konkret intresse, men även Gais i superettan ska ha följt mittbacken.

Valet föll till slut på spel i FC Trollhättan i division 1. Men intresset verkar inte ha svalnat för Almqvist – snarare tvärtom.

Enligt Fotbolldirekt följer nu allsvenska BK Häcken 21-åringen. FCT ska även ha nobbat två bud från superettan, skriver sajten.

– Jag tänker inte så mycket på andra klubbar. Klart att det är kul att det finns intresse men jag tar det med en nypa salt. Allt fokus är på att göra det bra här och nu, säger Almqvist till Fotbolldirekt.

Mittbacken har varit bofast i startelvan och spelat tolv av tretton matcher från start för sitt FCT som i skrivande stund leder Ettan södra.

– Ja, det har verkligen gått bra både för mig och laget. Vi har fått till en stabil defensiv och min utveckling går framåt. Redan förra året i Oddevold tyckte jag att jag höll på en högre nivå än division 2. Så det är kul att få bevisa sig på den här nivån, säger Almqvist.