Från vänster: Henrik Saarinen, My Wrigman, Susanna Blixt, målvakten Samuel Berghänel, Robert Persson, Per Näslund och Michael Christensen. Kim Boström saknas på bild.
Från vänster: Henrik Saarinen, My Wrigman, Susanna Blixt, målvakten Samuel Berghänel, Robert Persson, Per Näslund och Michael Christensen. Kim Boström saknas på bild. Bild: Privat

Gôtt och blandat för Oddevold Grunden i Göteborg

Glädje blandat med besvikelse. Det var Oddevold Grundens känslor efter Special olympics i Göteborg.

ANNONS

Oddevold Grunden hade en späckad helg med flera matcher. Truppen – bestående av 26 spelare – åkte i stor buss till Göteborg och inomhushallen Prioritet Serneke arena för att spela Special olympics i futsal.

Uddevallalaget ställde upp med tre lag i nivå 1, 5 och 7 och matcherna spelades under både lördag och söndag.

– Spelarna i förstalaget förlorade alla sina matcher, så de var lite besvikna efteråt. De var lite griniga i bussen hem, men släppte det snabbt och sedan var det bara glada miner, säger ledaren Christer Larsson.

Stor turnering

Bättre gick det för Oddevold Grunden i nivå 5 som slutade sexa och spelarna i nivå 7 kammade hem en bronspeng.

ANNONS

Totalt var 42 lag med i Special olympics i futsal. Klubbarna kom från stora delar av Sverige. Spelarna i Oddevold Grunden lärde bland annat känna motståndare från Halmstad, Karlstad och Vimmerby.

– Det var en trevlig helg där det mesta handlade om att ha skoj och att få vara tillsammans.

Nya uppdrag väntar

Nästa uppdrag för Oddevold är säsongens sista inomhuscup som spelas i Falköping 16 mars.

– Efter den turneringen kör vi igång med utomhussäsongen i fotboll. Den 5 maj har vi premiär i Västcupen som då spelas i Kungsbacka. Matcherna fortsätter sedan under våren, sommaren och hösten. Den sista omgången spelas i Uddevalla den 28 september.

ANNONS