Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Hej

Kropps damer tog poäng mot Partille

Kropps damer var nere för räkning mot Partille IF. Men laget reste sig från 12–18-underläge och räddade oavgjort 21–21.

– Jag är oerhört glad över poängen. sa tränaren Fredrik Johansson.
Efter fyra raka förluster i den allsvenska handbollen så var Kropps självförtroende något sargat inför bortamötet med bottenlaget Partille IF.

Och det blev inte bättre av att Kropps låg under med 11–9 i paus och sedan också med hela 18–12 en bit in i den andra halvleken.

– Under den perioden var vi riktigt dåliga. Vi fick ingenting att stämma, sa Fredrik Johansson som dock fick se sitt lag komma tillbaka och rädda en poäng.

Kovacs kvitterade

Partille ledde med 21–19 ett par minuter före slutsignalen, men Kropps lyckades ändå reducera och kvittera till 21–21 med 30 sekunder kvar att spela. Kantspelaren Nora Kovacs blev den stora hjälten för dagen.

– Ett oerhört viktigt mål för oss och nu ska det bli väldigt kul att möta Hallby hemma på lördag, konstaterade Fredrik Johansson.

Hallby har 19 poäng på femte plats, en poäng bakom Boden som gått upp på fjärde plats efter tränarbytet. Kropps har 17 poäng och ligger för närvarande på kvalplats till division 1.

Viktiga kuggar

Tufft både uppåt och nedåt i tabellen med andra ord.

– Vi måste se möjligheterna och blåsa på nu i de sista matcherna. Vi vet att kapaciteten finns i laget, sa Kroppstränaren.

Lina Barksten och Carolina Järlstam på nio meter drog ett tungt lass för Kropps i matchen mot Partille. Båda bidrog starkt till att laget räddade en viktig poäng till slut och gjorde 15 mål tillsammans.

Även Kicki Frick Palmerand fick beröm av tränaren.