Sjumålsskytt. Högersexan Henrik Blomqvist gjorde sju mål i förra matchen mot Alingsås farmalag.
Sjumålsskytt. Högersexan Henrik Blomqvist gjorde sju mål i förra matchen mot Alingsås farmalag.

Kropps herrar har siktet inställt på seger

Övertygande siffror i senaste matchen. Nu hoppas Kropps tränare Jonas Carlsson på ytter­ligare en vinst när Hisingen/Torslanda kommer på besök.

ANNONS
|

– Men vi ska inte komma till matchen och tro att vi är världsmästare. Vi måste fortfarande jobba hårt för att kunna ta hem de två poängen som står på spel, säger han.

Kropps senaste krossmatch mot Alingsås farmarlag har verkligen satt sina spår. Inte nog med att alla från laget fick göra mål, utöver målvakten, dessutom lyckades man få två sjumålsskyttar.

En av dem var högersexan Henrik Blomqvist som enligt Jonas Carlsson verkligen tog ett stort kliv framåt.

Henrik Blomqvist själv är nöjd med sin insats och tror samtidigt att det var glädjen i laget som gjorde mycket.

ANNONS

– Det kändes bra genom hela matchen och vi hade inga dippar som vi annars haft. Nu gäller det att vi presterar lika bra på söndag, säger han.

Även nyförvärvet Charlie Röxner har satt sina spår i Kropps. Främst märks det på träningarna och det vittnar både Henrik Blomqvist och Jonas Carlsson om.

– Han tar plats, vilket är väldigt bra. Nu hoppas jag bara att han även kan ta för sig på matcherna också, säger Jonas Carlsson.

Avkast

Division 1 södra, herr

Kroppskultur – Hisingen/Torslanda

Agnebergshallen: Söndag 15.00

Läget i laget: Truppen är nästintill komplett, den enda som kan saknas är målvakten Christoffer Jonsson som varit magsjuk under torsdagen.

ANNONS