Kroppskultur föll mot Ankaret på bortaplan

Kroppskultur förlorade mot Ankaret i division 1 södra herr i handboll i Borgebyhallen. 34-28 (13-14) slutade matchen på lördagen.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade
HK Ankaret vann mot GF Kroppskultur

Efter att tränaren Pontus Mellegård plötsligt lämnat laget i början av veckan blev det lagledaren Magnus Andersson som fick ta ansvar för matchcoachningen.

– Det blir så klart lite oro efter en sådan sak, men laget har reagerat så bra som man kan förvänta sig och deras inställning i förhållande till det och mig som inhoppare var 1000 procent och det ska de ha all credd för.

Matchen var jämn ganska länge.

– Vi ger dem en ganska bra match i 40 minuter, men precis som förra säsongen och början av denna har vi problem med försvarsspelet och det blir svårt att vinna matcher om vi fortsätter att släppa in över 30 mål, säger vikarierande tränare Andersson.

ANNONS

William Andersson och Leon Ring var spelare som stack ut i Uddevallalaget liksom Leo Aneröd som gjorde ett bra inhopp i Kroppsmålet.

Målgörare för Kroppskultur var William Andersson 7, Leon Ring 5, Patrik Sandberg 5, Amar Agic 3, Henrik Blomqvist 3, William Noord 2, Simon Tyden Busck 2 och Filip Pettersson.

Kroppskultur har två poäng efter fyra spelade matcher och tar sig an Kärra i nästa match hemma i Agnebergshallen på fredag.

ANNONS