Kroppstränaren Jonas Carlsson ser gärna att mittnian Viktor Olofsson kliver fram i helgens bortamatch mot Kristianstad.
Kroppstränaren Jonas Carlsson ser gärna att mittnian Viktor Olofsson kliver fram i helgens bortamatch mot Kristianstad.

Tuff bortamatch väntar Kropps herr

På söndag ställs Kropps herr mot hårt motstånd när man tar sig an IF Kristianstad. Men trots det tror tränaren Jonas Carlsson att laget har en god chans att vinna.

ANNONS
|

– Kan vi behålla fokus genom hela matchen, även när vi är stressade, så kan vi vinna mot dem. Men då krävs det att vi spelar bättre än sist, säger han och syftar på säsongspremiären mot Kungälv där Kropps tappade i slutsekunderna och matchen slutade oavgjort.

Därför har Jonas Carlsson haft fokus på fysiken under den gångna träningsveckan.

– Killarna var besvikna efter sist men nu har vi finslipat på detaljerna och jobbat på vår inställning. Jag tror det kommer bli en tuff match på söndag.

Bortamotståndet IF Kristianstad kommer till start med en seger mot Ystad och enligt Jonas Carlsson kommer det att bli svårt att få hål på dem.

ANNONS

– Det är alltid svårt att spela mot Kristianstad. Det kommer mycket publik på deras matcher och det finns definitivt spelare som vi måste hålla extra koll på.

Avkast

Division 1 södra

IF Kristianstad–Kropps herr

Kristianstad arena, söndag 15.00

Läget i laget: Henrik Erlandsson finns fortfarande med på skadelistan med axelbesvär. Var med på laguppställning i förra matchen, men hoppade aldrig in. Nu tror tränaren Jonas Carlsson att han kan komma in och spela försvar.

ANNONS