Los Angeles Galaxys Zlatan Ibrahimovic. Arkivbild.

Ibrahimovic tvåmålsskytt mot Philadelphia

|

Zlatan Ibrahimovic gjorde två mål i Los Angeles Galaxys möte med Philadelphia i MLS, båda i första halvlek.

I 27:e minuten kom svenskens första mål på en nick från norrmannen och lagkamraten Jørgen Skjelviks inlägg. I den 36:e matchminuten kom andra målet, den här gången på straff efter att själv ha blivit fälld i straffområdet.

Beslutet om straff drog ut på tiden medan domaren videogranskade sekvensen.

- Det tar för lång tid, det har jag sagt förut. Men det är en bra del av spelet. Förra veckan stal de ett mål från mig och visst, domare kan göra fel, men med VAR gör de inga misstag, sade Ibrahimovic till journalister efter matchen.

Det två målen signerade Ibrahimovic var också de enda mål som gjordes i matchen och slutresultatet skrevs 2–0 till Galaxy.

Zlatan Ibrahimovic har nu bara sex matcher in på säsongen gjort sex mål. Eftersom han själv bara spelat fyra av matcherna har han ett snitt på 1,5 mål per match. Förra årets vinnare av MLS skytteliga, Atlanta Uniteds Josef Martinez, snittade under säsongen på 0,85 mål per match och slutade på 31 mål.