Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
Jack Hermansson under en match i Köpenhamn. Nu kan han komma att flygas in till en privat ö för nästa match. Bild: SIMON HASTEGÅRD

Jack Hermansson kan få fajtas på privat ö

Idrotten är försatt i pausläge.
Men mitt i coronakrisen planerar UFC att fortsätta med sina galor från och med nästa vecka.
Frågan är bara var?
– Jag är bara dagar från att säkra en privat ö, säger Dana White, ordförande i UFC.

Idrottsvärlden står still på grund av coronapandemin och UFC har ställt in sina tre senaste galor.

Men från och med nästa gala, den 18 april, ska UFC:s schema fortsätta som planerat – dock utan publik.

"Från och med den 18 april är UFC tillbaka på banan", säger Dana White. Arkivbild. Bild: Ann-Sophie Fjello-Jensen/AP/TT

Nästa veckas MMA-gala var först planerad till New York, men har flyttats. Någon ny arena har inte meddelats, men Dana White säger till TMZ Sports att han har fixat en arena där han "ska pumpa ut fajter varje vecka".

Enligt ESPN kommer den galan – där huvudnumret är Tony Ferguson mot Justin Gaethje, som gör upp om en interimtitel i lättvikt – att hållas någonstans på den amerikanska västkusten.

White säger att han efter det planerar att flytta oktogonen till en privat ö (på en än så länge okänd plats i världen) – detta för att kunna få tillbaka sina internationella stjärnor på banan när USA har infört hårda reserestriktioner.

– Jag är bara dagar från att säkra en privat ö. Jag kommer inte kunna få alla internationella fajters till USA så jag kommer att flyga in dem till ön och ha internationella matcher där. Vi har egna flyg och allting, säger White.

Jack "The Joker" Hermansson från Uddevalla är sedan tidigare schemalagd att möta Chris Weidman den 3 maj på en gala i Oklahoma City. Det är oklart om Hermansson är en av de fajters som White planerar flyga in till den privata ön.

Bohusläningen söker Jack Hermansson.