Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Jack
Jack "The Joker" Hermansson gick sin senaste match i början av december. Då förlorade han mot Marin Vettori vid UFC-galan i Las Vegas. Bild: CHRIS UNGER

Jack Hermanssons otäcka skada – på fisketuren

Jack Hermanssons isfisketur i helgen blev inte alls som han hade tänkt sig. Det slutade med ett sjukhusbesök för MMA-stjärnan från Uddevalla efter att han skurit upp högerfoten på en isborr.
– Det var klantigt och tråkigt för det förstörde fisketuren och förhindrar ju träningen lite grand, säger han till SVT.

I början av december gick Jack "The Joker" Hermansson sin senaste match. Då förlorade han mot italienaren Marin Vettori vid UFC-galan i Las Vegas.

Han kunde dock fått en bättre uppladdning till matchen. Hermansson tvingades nämligen byta motståndare två gånger på tre veckor.

LÄS MER: Jack Hermansson redo för fajt efter struliga uppladdningen

Nu har den Uddevallabördige MMA-stjärnan råkat ut för ytterligare en motgång.

Men inte i ringen den här gången. På lördagen var han nämligen ute på en isfisketur som slutade med ett sjukhusbesök efter att han skurit sig på en isborr.

Olyckan uppmärksammade han själv först på sin Instagram där han också delade med sig av bilder. Till SVT berättar han om lördagens olycka.

– Det var klantigt och tråkigt för det förstörde fisketuren och förhindrar ju träningen lite grand. Jag kan ta ut stygnen om 14 dagar, men sedan borde det vara lugnt. Jag kan ju styrketräna och så, så det behöver inte vara så illa. Det var rejält, men allt går bra, säger han SVT.