Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/3

Kalle Olsson förlänger med Örebro

Kalle Olsson från Munkedal fortsätter som tränare för SHL-klubben Örebros J18-lag. Det nya kontraktet löper över två säsonger.

Det var efter säsongen 2018/19 som Kalle Olsson från Munkedal meddelade att karriären var över då skador satte stopp för fortsatt spel.

– Jag har haft lite väl många skador de senaste åren och jag fick ett ultimatum från läkarna att om jag ville ha en normal vardag så var det nog dags att sluta, sade Olsson till Bohusläningen i samband med beskedet.

Men tiden i Örebro var inte över för Olsson. I stället blev slitvargen tränare för klubbens J18-lag.

Och nu står det klart att 36-åringen fortsätter i rollen i ytterligare två år.

– Jag är jätteglad över att fortsätta i minst två till. Jag trivs väldigt bra i rollen som tränare och att arbeta med våra talanger. Vi har ett starkt team i juniorverksamheten och jag ser fram emot att få möjligheten att fortsätta utvecklas i den här miljön, säger Kalle Olsson i en kommentar på Örebros hemsida.

Örebros general manager Stefan Bengtzén:

– Vi är väldigt glada över att kunna fortsätta arbeta med kontinuitet i hela verksamheten. Kalle är en viktig pusselbit i juniorverksamheten och vi är väldigt nöjda med det jobb han gör. Med sitt stora engagemang samt driv att utveckla våra unga spelare känns det tryggt att Kalle blir kvar i minst två till.

Kalle Olsson representerade Örebro under sju säsonger. Han hann dessutom med spel i Frölunda, Växjö (lån), Västerås, Linköping och Vita Hästen (lån).