Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Hej

Tillbaka? Aleksandar Kitic är på väg tillbaka men frågan är om han är redo för match redan nu.

Kitic medverkan ett frågetecken

Efter förra veckans premiärseger står Skövde för Ljungskiles motstånd i helgen. Frågan är om det blir med eller utan lagkaptenen Aleksandar Kitic?

Aleksandar Kitic fick en känning i baksidan låret neråt knät innan matchen mot Utsikten i måndags. Han valde då att inte riskera något utan stå över matchen. När Bohusläningen pratar med honom på fredag eftermiddag säger han att det känns bättre, men att han inte tränat för fullt med laget ännu.

– Jag har kört ett tufft pass med Johnny Drottz (fystränaren) och då kändes det bra, lite av ett bedömningspass. Men jag vet inte ännu hur det blir mot Skövde. Vi brukar säga att vi ska ha två-tre fulla träningspass med laget innan vi är matchaktuella, säger Kitic som ändå säger att han är lättad över att det inte var mer allvarligt.

– Jag är glad att det ändå känns såpass bra nu eftersom jag var orolig att det skulle vara värre. Men vi får se hur det blir med matchen. Jag kommer inte att chansa på något sätt, säger han.

Tränaren Glenn Ståhl säger att han är mycket nöjd med hur laget följde matchplanen senast. Matchen mot Skövde blir på naturgräs och blir också en tuff match, tror Ståhl.

– Om vi är noggranna i allt vi gör har vi en bra chans mot alla lag, säger Ståhl.