Målvakten Richard Kappelins storspel var en av nycklarna till att Kristianstad lyckades ta poäng hemma mot Dinamo Bukarest, 29–29, i Champions League-gruppspelet. Arkivbild.
Målvakten Richard Kappelins storspel var en av nycklarna till att Kristianstad lyckades ta poäng hemma mot Dinamo Bukarest, 29–29, i Champions League-gruppspelet. Arkivbild. Bild: Johan Nilsson/TT

Kristianstad utslaget: "Har lägen att vinna"

Kristianstad pressade gruppettan Dinamo Bukarest. Men efter 29–29 är chansen till avancemang i handbollens Champions League borta.
– Vi har svårt att knyta till säcken, säger målvakten Richard Kappelin.

ANNONS

Det var redan ett nästan hopplöst läge. Men efter 29–29 hemma mot rumänska Dinamo Bukarest kan Kristianstad inte ens i teorin ta sig vidare till Champions Leagues slutspel.

– Om man ska vara ärlig så var ju våra chanser inte jättestora ens på förhand, säger tränaren Ljubomir Vranjes till Viaplay.

– När jag tittar på hela matchen tycker jag faktiskt att vi gör en bra match. Naturligtvis kan vi göra det bättre, men vi ska fortsätta bygga på det här.

Kristianstads målsättning var att gå vidare. Nu får laget i stället försöka glädja sig åt att man lyckades lugga tabellettan på poäng, även om det irriterar att en tvåmålsledning tappades under slutminuterna.

ANNONS

– Vi har svårt att knyta till säcken, vi har lägen att vinna men vi tar i alla fall en poäng från dem som leder gruppen, säger målvakten Richard Kappelin.

Just Kappelin, som gjorde en strålande andra halvlek, ska dock inte vara särskilt besviken, säger Vranjes.

– Det är klart att han har en del i att vi tar en poäng här, säger Vranjes.

ANNONS