Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Måns Paulsson stannar i Kroppskultur.  Bild: Christer Lindgren
Måns Paulsson stannar i Kroppskultur. Bild: Christer Lindgren

Kropps förlänger med Måns Paulsson

Kropps siktar på en snabb återkomst till handbollsettan. Nyligen gjorde klubben klart ett nyförvärv och nu presenteras en första kontraktsförlängning.

Det är ett av förra årets nyförvärv, mittnian Måns Paulsson, som skrivit på för ytterligare en säsong.

Paulsson, som kom till Uddevalla från Karlstad och moderklubben Skåre HK, hade en minst sagt motig och otursbetonad premiärsäsong i Uddevallaklubben där det bara blev några minuters spel.

Först genomgick han en operation och rehabilitering för problem med höfter och ljumskar. När han sedan var spelklar bröt han båtbenet i ena handen efter en knapp halvlek.

– Det är kul att jag blir kvar i klubben. Nu ser jag fram emot att få spela lite mer, få göra en riktig säsong och vara med när vi tar laget tillbaka till ettan, säger han efter att ha kommit överens med Kroppskultur.

Paulsson ska kombinera handbollen med studier på Chalmers i Göteborg och kommer därför att sköta den fysiska träningen på egen hand.

Tränaren Gunnar Blombäck har tidigare uttryckt sin uppskattning för 19-åringens kapacitet och potential.

– En spelare jag uppskattar för energin och viljan att komma tillbaka efter en så tuff smäll. Han har utvecklats mycket trots frånvaron av spel, sa Blombäck till Bohusläningen tidigare i våras i samband med att Paulsson då skulle opereras för handskadan.

Nu fortsätter den rehabiliteringen med målet att vara redo till försäsongsträningen.

– Jag har inga klara besked, men det väntar röntgen inom den närmaste tiden.