Ilir Latifi tvingas dra sig ur helgens UFC-gala i Globen.
Ilir Latifi tvingas dra sig ur helgens UFC-gala i Globen.

Latifi lämnar återbud till UFC-galan

Ilir Latifi var en av svenskarna som skulle ha deltagit i UFC-galan i Globen i helgen. Men nu tvingas MMA-fajtern lämna återbud. "På grund av en ryggskada har Ilir Latifi tvingats att dra sig ur sin match på lördag", skriver UFC-organisationen i ett pressmeddelande.

ANNONS
|

35-årige Latifi skulle ha mött schweizaren Volkan Özdemir i en kamp i lätt tungvikt. De båda tränade tillsammans för några år sedan och på en presskonferens under torsdagen, bara timmar före UFC:s pressmeddelande, pratade Latifi om hur det skulle bli att gå upp mot sin vän i oktagonen.

- När man väl väljer att gå en match, då är det match. Men det är klart att det är en annorlunda känsla än någon som man inte har en personlig relation till, sade Latifi och fortsatte:

ANNONS

- Det är en mycket trevlig, jordnära och ödmjuk kille som jag lärde känna för många år sedan. Jag har alltid velat hans bästa i den här sporten och även när vi kom till UFC och hamnade i samma viktklass så var det liksom att vi får se vad framtiden har, och om det blir någon dag vi får mötas.

Enligt UFC kommer fajten inte att ersättas.

Kvällens huvudnummer är Alexander ”The Mauler” Gustafssons fajt mot Anthony Smith.

TT
ANNONS