Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Hej

Lennart ”Kral” Andersson under sin tid som tränare i Oddevold.  Bild: Håkan Fredriksson
Lennart ”Kral” Andersson under sin tid som tränare i Oddevold. Bild: Håkan Fredriksson

Lennart ”Kral” Andersson lämnar Oddevolds serierival

Den tidigare Oddevoldtränaren Lennart ”Kral” Andersson lämnar serierivalen Gauthiod efter bara en match. Han ersätts tillfälligt av en tidigare IFK Uddevalla-tränare.

Lennart ”Kral” Andersson tog förra sommaren över Oddevold mitt under brinnande säsong för att försöka rädda laget kvar i division 1.

Men efter att klubben degraderats till tvåan stod det också klart att Andersson inte var tränaren som skulle påbörja resan tillbaka.

I stället tog den mångårige tränaren över serierivalen IK Gauthiod efter att Rikard Nilsson lämnat klubben för att ta över just Oddevold.

Fast efter bara en match som huvudansvarig står det nu klart att Andersson lämnar sin roll, skriver Gauthiod på sin hemsida.

”Lennart har en social situation i Åmål (hemort) som han har flaggat för under en längre tid och det har inte gått att lösa”, skriver Gauthiod.

Gauthiod har ännu inte presenterat någon ny lösning på tränarfrågan. Men fram tills att klubben hittat en ny huvudansvarig kommer, bland annat, den tidigare hvuudtränaren för IFK Uddevalla futsal, Andres Moncada, leda laget.

”Under tiden kommer Joakim Andersson och Andres Moncada, som redan finns i tränarstaben, att leda laget med start idag på dagens träning och lördagens träningsmatch borta mot IFK Hjo”, skriver Gauthiod.