Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

1/2

Ljungskile värvar från Vänersborgs FK

Ljungskile SK har gjort klart med ytterligare tre spelare till A-truppen. Det är mittbacken Peter Mandic som skrivit på för två år samt egna produkterna Gustav Hallberg och Simon Svanberg som får A-kontrakt.

Peter Mandic är ursprungligen från Bengtsfors, men spelade senast för Vänersborgs FK. Han har tränat med Ljungskile SK de senaste veckorna. Tränaren Glenn Ståhl blev nöjd med vad han såg och nu har alltså Mandic skrivit på för två år.

– Han har visat sig vara riktigt bra och har en fantastisk vänsterfot. Det är en spelare vi vill satsa på. Dessutom är han från närområdet vilket vi också tycker är riktigt roligt, säger Mikael Norrby i Ljungskile SK:s fotbollsutskott.

Ljungskile har också bestämt sig för att lyfta upp egna produkterna Simon Svanberg och Gustav Hallberg i A-truppen. Båda två är förra 1997 och har funnits med kring A-truppen tidigare, mest på bänken.

– Gustaf har hoppat in och fått speltid någon gång, men Simon har bara suttit på bänken. Detta är spelare jag själv har varit med och tränat en gång i tiden, så det känns extra roligt, säger Mikael Norrby.

Ljungskile fortsätter nu att testa fler spelare den närmaste framtiden. Som Bohusläningen tidigare berättat är mittfältarna Tobias Sandström, senast i Skellefteå FF och Albert Brisha, senast i norska Nybergsund just nu på plats för att försöka spela sig till ett kontrakt.

Ljungskiles första träningsmatch spelas lördagen den 4 februari. Då är det IFK Uddevalla som står för motståndet på Kamratgården.