Den tidigare LSK-spelaren är skadad på nytt. Här syns Linus Dahl i en match mot Malmö FF tidigare i år.
Den tidigare LSK-spelaren är skadad på nytt. Här syns Linus Dahl i en match mot Malmö FF tidigare i år. Bild: MATHILDA AHLBERG

LSK-profilen Linus Dahls skadeproblem fortsätter

Den tidigare LSK-spelaren Linus Dahl har haft stora skadebekymmer i sin nya klubb Falkenbergs FF. På måndagskvällen small det till på nytt för mittfältaren som blir borta på obestämd tid.

ANNONS

Efter sex säsonger i Ljungskile SK valde profilen Linus Dahl att lämna klubben, i samband med uttåget från superettan förra säsongen.

Den nya adressen blev Falkenbergs FF i superettan där Dahl erbjöds ett tvåårskontrakt.

Det har dock blivit sparsamt med tid för mittfältaren, som endast fått göra tre inhopp i superettan. Dahl har nämligen haft stora skadebekymmer under säsongen. Framför allt har mittfältaren haft problem med en baksida lår.

Inte blev det bättre i måndagens match mot BK Häcken i U21-allsvenskan. Då tvingades Dahl att kliva av planen redan under inledningen av matchen.

Den tidigare LSK-spelaren tog en snabb löpning och kände då hur det small till i baksida lår. Troligtvis kan det vara en gammal skada som spökar på nytt, rapporterar Hallands Nyheter.

ANNONS

– Det är svårt att säga så här tidigt, jag ska göra en MR-röntgen. Spontant så gjorde det inte lika ont som förra gången, men det är svårt att estimera någon tid, säger han till Hallands Nyheter.

Även tränaren Jonas Axeldal led med sin spelare efter matchen.

– Jättetråkigt för honom personligen och ett avbräck för oss som lag också, så det är klart att det är jättetråkigt, säger han till tidningen.

Det är oklart hur länge som Linus Dahl blir borta.

ANNONS