Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Thomas Berglund. Arkivbild.

Luleå förlänger med "Bulan"

Thomas "Bulan" Berglund har skrivit på ett nytt treårsavtal med Luleå Hockey. Den 50-årige tränaren är därmed kontrakterad med den gångna säsongens tabelltvåa till och med säsongen 2021/2022.

Luleå hade något stort på gång under den gångna säsongen och landade på samma antal poäng, 101, som seriesegraren Färjestad, dock med sämre målskillnad.

I slutspelet blev det dock respass i semifinalen mot de blivande mästarna Frölunda – men nu står det alltså klart att Berglund tillsammans med de assisterande tränarna Henrik Stridh och Roger Kyrö kommer fortsätta att försöka leda laget mot nya framgångar.

"Det känns jättebra att vi har kommit överens om ett nytt avtal redan nu. Vi har någonting bra på gång och har under de två senaste säsongerna tagit flera steg i rätt riktning och känner att vi kan ta ytterligare steg i framtiden", säger "Bulan" i ett pressmeddelande och tillägger:

"Jag har trivts fantastiskt bra i arbetet med mina tränarkollegor och vi har en stark stomme i laget som borgar för att vi skall kunna fortsätta att utmana de bästa och även vara med och leda utvecklingen inom svensk och europeisk hockey".