Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Ny ordförande.

Lundin tar över i Rössö

Ingemar Törner har nu fått en efterträdare. På måndagen valdes Jerker Lundin till ny ordförande i Rössö.

Jerker Lundin är relativt ny i Rössö. Han har en dotter på 13 år som spelar i föreningens flicklag. Att han blev invald i styrelsen är följden av ett allt större engagemang i föreningen det senaste året.

– Jag har engagerat mig allt mer och haft en bra kommunikation med de som suttit i styrelsen och på den vägen är det. Jag känner att jag har en hel del att ge. Dessutom var det många som skulle avgå detta året, säger han.

Jerker Lundin är idrottsintresserad men har ingen idrottsbakgrund som aktiv själv.

– Jag tittar gärna på sport och har tidigare varit aktiv som funktionär på Ljungskiles A-lags matcher bland annat, säger han.

Att ta över efter Ingemar Törner är ett uppdrag som förpliktigar, det är Jerker Lundin medveten om. Men han tycker det är för tidigt ännu att säga hur Rössö kommer att påverkas av att han är ordförande.

– Jag håller som bäst på att försöka lära mig föreningen och vilken kultur som finns där. Det är lite att sätta sig in i, men det finns andra som suttit i styrelsen längre än jag, så jag har god hjälp.

Nya i styrelsen är också ledamoten Linda Niklasson. Nya suppleanter är Marielle Johansson och Paolo Luzzana.

Så här ser hela styrelsen i Rössö ut: Jerker Lundin - ordförande, Jan-Ove Johansson - kassör, Linda Niklasson - sekreterare, David Ahlén - ledamot, Mikael Strömberg - ledamot, Marielle Johansson - suppleant och Paolo Luzzana - suppleant.