Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Stort intresse. ”Går jag in i en affär i Munkedal så är det inte en gång utan att människor vill prata pingis. I onsdags jobbade jag i Tanumshede och där var det en grävmaskinist som frågade mig inför helgens hemmapremiär”, säger lagledaren Benny Johansson.  Bild: Karin Carlsson
Stort intresse. ”Går jag in i en affär i Munkedal så är det inte en gång utan att människor vill prata pingis. I onsdags jobbade jag i Tanumshede och där var det en grävmaskinist som frågade mig inför helgens hemmapremiär”, säger lagledaren Benny Johansson. Bild: Karin Carlsson

Munkedals nya stjärnor är redo för hemmapremiär

I helgen är det hemmapremiär för seriefavoriterna Munkedal. Då vill klubben visa publiken sina två nya stjärnvärvningar.
– Många tycker att det ska bli spännande att se dem, säger lagledaren Benny Johansson.

Munkedals BTK är hundraprocentiga i superettan. Hittills – efter två inledande segrar – går allt enligt plan för att drömmen om Pingisligan ska bli verklighet.

I helgen visar det rödklädda gänget upp sig i Munkedals sporthall för första gången den här säsongen. Mycket talar för att de har bästa möjliga trupp tillgänglig.

– Många är nyfikna på våra nyförvärv: Alexander Franzén och Li Modig. De tycker att det ska bli spännande att se dem, säger Benny Johansson.

Fick ett samtal

Li Modig var superettans bästa spelare i fjol och Alexander Franzén har många års erfarenhet från Falkenberg i Pingisligan.

– Det är väldigt många som har frågat mig om värvningen av Alexander Franzén. Hur jag har lyckats få honom till Munkedal.

Benny Johansson brukar sällan ringa till tänkta nyförvärv. Istället får han oftast förfrågningar från spelare som är intresserade av att spela för Munkedal. Men Alexander Franzén fick ett samtal från Munkedals lagledare.

– Han blev jätteglad när jag ställde frågan om han ville komma hit. Allt gick väldigt fort och i det stora hela blev vi överens direkt.

På lördag väntar Kristianstad och på söndag står topptippade Lyckeby från Karlskrona för motståndet.

– Speciellt på söndag kommer det att bli en riktigt bra match där väldigt duktiga pingisspelare kommer att ställas mot varandra.