Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt Bohusläningen
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Niklas Christensson lämnade IK Rössö efter säsongen. Nu är han klar för en ny klubb. Bild: Håkan Fredriksson
Niklas Christensson lämnade IK Rössö efter säsongen. Nu är han klar för en ny klubb. Bild: Håkan Fredriksson

Niklas Christensson klar för FC Trollhättan

Niklas Christensson lämnade IK Rössö efter den gångna säsongen. Nu har tränaren gjort klart med en ny arbetsgivare.

Efter sex säsonger som huvudtränare för IK Rössö meddelade Niklas Christensson i slutet på den gångna säsongen att han skulle lämna klubben.

– Jag känner att det är bra timing. Nu har jag lagt sex år och gett mitt yttersta. Det är dags att göra något nytt och svårare än så är det inte. Tjejerna är helt fantastiska och ett bättre lag går inte att träna, sade Christensson till Bohusläningen då.

Nu står det också klart vad som blir tränarens nya uppdrag. Christensson har skrivit på som assisterande tränare för division 1-laget FC Trollhättan.

– Det känns väldigt roligt och inspirerande att komma till FCT. Sedan första mötet har jag fått ett mycket professionellt och bra intryck av både föreningen och av William (Lundin, tränare, reds. anm). Det finns en tydlig vision och ambition i föreningen som tilltalar mig och jag ser verkligen fram emot att bli en del i det arbetet, säger Christensson till FCT:s hemsida.

Trollhättan slutade på femte plats i division 1 södra förra säsongen.

– Känns mycket bra att få Niklas till klubben, kändes direkt att han med nya ögon och erfarenheter kan tillföra till vår redan kompetenta ledargrupp, säger Daniel Lennartsson i FCT:s fotbollskommitté.