Idrottsgalan 2019 blev en succé där bland annat Jack Hermansson (vänster) och Ronja Bengts (mitten) vann priser. Förra året blev det ingen fysisk gala. Men i år är tanken att det ska arrangeras en coronaanpassad gala. Ta chansen att nominera dina kandidater nu.
Idrottsgalan 2019 blev en succé där bland annat Jack Hermansson (vänster) och Ronja Bengts (mitten) vann priser. Förra året blev det ingen fysisk gala. Men i år är tanken att det ska arrangeras en coronaanpassad gala. Ta chansen att nominera dina kandidater nu. Bild: Håkan Fredriksson

Nominera din favorit till Uddevalla idrottsgala 2021

Vem har gjort en insats utöver det vanliga? Ta chansen att nominera din favorit till vårens coronasäkrade Uddevalla idrottsgala. Fyll i formuläret nedan för att delta.

ANNONS
|

Pandemiåret 2020 var utmanande. Inte minst för idrotten. Men det finns trots allt – och kanske än mer än tidigare – anledning att prisa några av de många insatser som gjordes.

Precis som tidigare år har du nu chansen att vara med att påverka vem som prisas på den coronasäkrade galan senare i vår.

Idrottsgalans jury bestämmer vinnarna i kategorierna Årets ledare, Årets unga ledare, Årets eldsjäl och Årets parasportare. Men det är din nominering som ligger till underlag för juryns beslut.

Nominera gör du här på bohuslaningen.se genom att fylla i formuläret nedan.

Förutom de redan nämnda kategorierna kommer också Folkets pris (se separat omröstning) samt Bohusläningens idrottspris delas ut. Det sistnämnda kommer att gå till Rebecka Blomqvist, vilket Bohusläningen presenterade redan på nyårsafton.

ANNONS

Det var möjligt att nominera till och med fredagen den 26 mars.

Uddevalla idrottsgala arrangeras av Uddevalla näringsliv.

ANNONS