Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

NYFÖRVÄRV. Att division 2-spelaren Johan Olsson bodde i Uddevalla var en nyhet för Rockets. Nu är han kontrakterad. Bild: WH Rockets
NYFÖRVÄRV. Att division 2-spelaren Johan Olsson bodde i Uddevalla var en nyhet för Rockets. Nu är han kontrakterad. Bild: WH Rockets

Ny poängspelare förstärker Rockets

En intensiv matchperiod följdes av ett uppehåll, men nu jagar WH Rockets nya poäng i innebandyettan - med ett nyförvärv.

Uddevallaklubben har haft en oväntat bra start på sin premiärsäsong i division 1 västra Götaland och har på tisdagskvällen möjlighet att nå sjätteplatsen. Då kommer bottenplacerade Sisjön till Agnebergshallen för att göra den tionde omgången av årets serie komplett.

– Våra två kommande matcher är mot lag, Sisjön och Alingsås, som är längre ner i tabellen och ska man vara med så måste man slå lagen bakom sig. Sisjön är lurigt på så sätt att de är farmarlag till ligalaget Lindås, så vi kan inte vara helt säkra på vad de har för uppställning, säger Rockets assisterande tränare Martin Svedberg.

Rockets kommer för sin del till spel med ett nyförvärv. 29-årige Johan Olsson kommer från Skepplanda och klubbmässigt närmast från division 2-laget IBK Kungälv. Han är dock boende i Uddevalla sedan tre år.

– Vi hade ingen aning om att han bodde här. När vi fick reda på det var han på väg att flytta härifrån, men nu blir han kvar så därför har vi gjort klart med honom, säger Svedberg.

Med högerskytten Olsson får Rockets ännu en utpräglad poängspelare som under fjolårssäsongen gjorde 21 mål och 15 assist. Kontraktet är på ett plus ett år.

Efter fyra täta matcher har Rockets nu kunnat återuppta vanlig träningsrytm.

– Det var välbehövligt att kunna få fokusera på en del detaljer. Nu känner vi oss förberedda, säger Martin Svedberg.

Inför matchen

Innebandy, division 1 västra Götaland, herrar

WH Rockets–FBC Sisjön

Agnebergshallen, tisdag 19.30

Läget i Rockets: Wiro Bergman är fortfarande skadad. I övrigt komplett lag.