Missar Gais? Alexander Mellqvist är tveksam till spel på söndag.
Missar Gais? Alexander Mellqvist är tveksam till spel på söndag.

Ny skada i Ljungskileförsvaret

Det blev bara sex minuter mot Assyriska. Nu kan Alexander Mellqvist missa matchen mot Gais. – Som det känns nu kommer jag inte att kunna spela, säger han.

ANNONS
|

Mot Assyriska (1–1) gjorde Alexander Mellqvist sin fjärde raka start i Ljungskiles mittförsvar. Men tiden på planen blev kortvarig. Redan i den sjätte minuten tvingades han utgå med en bristning i baksida lår. När han vände för att springa ikapp en djupledsboll högg det till.

– Så klart jättejobbigt och frustrerande, man vill ju vara med och påverka på planen, säger 30-åringen, som anade oråd redan innan matchen.

– Baksidan kändes lite trött i slutet av uppvärmningen, men så kan det ju kännas titt som tätt. Man är trött i olika muskler. Jag försökte få igång den, men det funkade inte.

ANNONS

Nu inväntar han tid för magnetröntgen.

– Innan dess är det svårt att säga så mycket mer. Jag har inte haft någon bristning förut och vet inte hur lång tid det kommer ta. Men det gör ont i dag (torsdag).

Kan du spela mot Gais?

– Så som det känns nu kommer jag inte att kunna spela.

Hur ser du på fortsättningen av säsongen?

– Det är precis som det har varit de senaste matcherna: mycket press på en. Vi vill prestera så bra som möjligt, men har inte riktigt fått till det. Det är mycket måstematcher som väntar.

Närmast: Gais på Gamla Ullevi under söndagen.

ANNONS